Personale

Hvem er vi

Brønshøj Fysioterapi er et team på 26 fysioterapeuter, en osteopat, to osteopat studerende, 4 WMA akupunktører, en massør, to zoneterapeuter, en akupunktør, en ergoterapeut, en fodterapeut og to sekretærer.

Alle fysioterapeuter er regelmæssigt på kurser for at dygtiggøre sig og være opdateret på nyeste evidens.

Vi samarbejder internt på klinikken.

Anders Holst

WMA-akupunktør

Medejer af klinikken -Arbejder udenfor sygesikringen

Fysioterapeut siden 1988, Msc. Med. Med speciale i akupunktur Fra Herdfordshire University siden 2016 uddannet i Ultralydsscanning. Har taget kursusrækken inden for manuel terapi, og undervist i osteopatiske teknikker gennem 10 år. Har arbejdet som fysioterapeut i psykiatri, børnefysioterapi. Fysioterapeut på New Zealand, hvor han også tog eksamen i fysioterapi. Arbejdet som lærer på fysioterapistudiet. Arbejdet på diverse klinikker. I Brønshøj Fysioterapi siden 1994.

Manuel terapi. Specialtilpassede såler. Chokbølger.

Christian P. Hansen

Fysioterapeut, MedAc

Medejer af klinikken -Arbejder udenfor sygesikringen

Jeg arbejder med idrætsskader, hvor jeg bruger min egen erfaring som professionel fodboldspiller. Uddannet inden for blandt andet GLA:D hofte/knæ, ultralydsscanning, shockwave og akupunktur(WMA).

Desuden har jeg mere end 10 års klinisk erfaring med rygskole. Arbejder uden overenskomst med sygesikringen og er ansvarlig for samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne.

Jakob Kofod-Andersen

Fysioterapeut

Medejer af klinikken – Arbejder udenfor sygesikringen

Jakob Kofod er uddannet golf Fys. af TPI (Titleist Performance Institute), som er de førende eksperter indenfor træning til golfspillere. Han har et hcp på +1,6, er amatør midage landsholdsspiller og har spillet golf, siden han var 5 år. Jakob kan hjælpe, hvis du har behov for en fysioterapeut til at komme i bedrefysisk golfform eller har skader relateret til golfen.

Tina Lyngvig

Ledende sekretær

Ansat siden 2003

Ann-Marie Ringheim

Sekretær

Ansat siden 2013

Christian Danø Møller

Fysioterapeut / Osteopat studerende
Jeg arbejder inden- og udenfor sygesikringen.

Jeg vil via en grundig samtale, undersøgelse og behandling hjælpe dig mod dit mål og finde frem til årsagen til dit problem. Som behandler gør jeg meget ud af at være nærværende, og at du føler dig tryg.

 

Udover mit arbejde som fysioterapeut er jeg igang med at uddanne mig til MSc. Osteopat  hos The International Academy of Osteopathy.

 

Emilie J. Hansen

Fysioterapeut 

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i sommeren 2020 .

Her i Brønshøj Fysioterapi arbejder jeg indenfor sygesikringen.

Min interesse for kroppen, og derigennem fysioterapi, stammer primært fra mine mange års erfaring i konkurrencegymnastik, som jeg selv har dyrket indtil for få år siden, og undervist i siden jeg var 12 år.

Jeg har derfor bred erfaring inden for planlægning af træning og undervisning samt forståelse for mentaliteten blandt konkurrencepersoner.

Jeg har stor interesse indenfor smertevidenskab, og har også taget et kursus heri. Jeg går meget op i at forklare til mine patienter hvad smerter er, hvilken indvirkning de har på vores krop, hvordan man kan arbejde med sine smerter og på den måde sikre mig, at du som patient selv har en forståelse for dine smerter

 

 

 

Helena L. Bendtsen

Fysioterapeut/ osteopat studerende

Det er vigtigt for mig, at være nærværende og lyttende. Jeg vil gøre mit bedste for, at imødekomme og involvere dig mest muligt i behandlingen, så du ved behandlingens afslutning, har formået at blive klogere på din krop og har redskaber til, at inddrage aktivitet og bevægelse i din hverdag.

Jeg varetager gravid -og efterfødselshold, både individuelt -og holdplan. Formålet er, at gøre dig tryg ved fysisk aktivitet lige fra graviditetens start og frem til du er nybagt mor, også selvom du har smerter. Jeg bruger hovedsageligt bevægelse som indgangsvinkel, men da alle kroppe er forskellige, kan der også opstå forskellige behandlingsbehov, som jeg bestræber mig efter, at imødekomme.

 

 

 

Jan Asselberghs

Fysioterapeut
 

Jan er her kun om mandagen.

Jannick Bjerre

Osteopat

 

Medlem af Registrerede osteopater i Danmark
Jannick tager i øjeblikket ikke nye patienter ind. Han henviser her til Lars Petersen eller Christian Møller, som er vores osteopat studerende.

Kevin Kuperman

Fysioterapeut/ Massør

 

Lars Damgaard

Fysioterapeut

Lars P. Pedersen

Fysioterapeut / Osteopat studerende

Lars læser på den Internationale Osteopati-uddannelse og har erfaring med behandling af de fleste former for ledproblematikker, og er specialiseret i behandling af muskel-skelet-lidelser som f.eks. ondt i ryggen, skuldersmerter, hoftesmerter, ankelforvridning mm.

Tidligere har Lars gennemført adskillige træneruddannelser her i blandt personlig træner og Fysioflow® 

Line Isager

Fysioterapeut

Jeg har 15 års klinisk erfaring med kompetence inden for diagnosticering af muskuloskeletale problematikker samt genoptræning efter sygdom.

Jeg varetager GLA:D træning for knæ og hofte.

Er færdiguddannet i akupunktur inden for “Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi”. Jeg er også RAB registreret, så jeg kan modtage patienter med sundhedsforsikring til akupunktur.

Har vejrtrækningshold med fokus på god og dyb vejrtrækning både til folk med stress og/eller med kroniske smerter.

Er ligeledes børnefysioterapeut.

Maja Mørk

Fysioterapeut

Marcus Banck

Fysioterapeut

Fysioterapeut udannet i 2018 fra Professionshøjskolen i Hillerød. Min behandling bygger altid på en grundig helhedsorienteret udredning, hvor du føler dig involveret og hørt. Jeg benytter både trænings terapi og manuelle teknikker, og går meget op i, at du føler at du mestrer din problematik og har de rigtige værktøjer, også efter konsultationen. 

Jeg har over 12 års erfaring som underviser i gymnastik og som professionel gymnast, som har givet mig et bredt fundament for træning og undervisning, samt håndtering af muskuloskeletale lidelser og performance optimering.  

Jeg er specielt interesseret i knæ, ankel og fødder, samt træning af hold.

Jeg er derudover også udekørende fysioterapeut i Nordvest, Brønshøj og Valby.

Merete Petersen

 

Fysioterapeut 

På baggrund af en grundig undersøgelse, vil vi sammen lægge en plan for dit forløb, således at du føler dig bedst muligt involveret. 

For mig er vejledning og information en vigtig del af behandlingen, da det kan påvirke på, hvordan du tænker om -og håndterer din problematik.

Jeg interesserer mig for neurologiske sygdomme, herunder Parkinson og Sklerose og har derfor de sidste to år, haft holdtræninger hvor vi gennem funktionelle øvelser arbejder med, at styrke kroppen og udfordre balancen.

Desuden har jeg erfaring med -og interesse for knæproblematikker.

Kurser:

Type 2 diabetes

Smerte videnskab introduktionskursus

Kursus i knæ, ankel og hofte

 

Mie K. Jensen

Fysioterapeut/ Klinisk vejleder

Uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Hillerød i 2015, og har arbejdet på klinikken siden 2017.

I min behandling tager jeg udgangspunkt i din problematik i forhold til dine mål og ressourcer. Jeg går op i, at du som patient får redskaber med fra behandlingen, der giver dig en bedre forståelse for din problematik/smerte.

Jeg gør brug af både manuel- og træningsterapi, hver for sig eller i kombination afhængig af problemstillingen.

Derudover har jeg en bred erfaring indenfor holdtræning, og varetager på klinikken all around træning og balance hold.

 

I 2019 blev jeg færdig med en kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, hvor jeg skrev speciale om arbejdsbelastning og arbejdsskader.

 

I øjeblikket fungerer jeg som klinisk vejleder for de studerende. 

Nino B. Wos

Examineret sportsfysioterapeut (DSSF)
-Arbejder udenfor sygesikringen

Jeg prioriterer hovedsageligt aktive behandlingsstrategier, da jeg mener at den største effekt opnås når du inddrages så meget som muligt. Derudover er det altid min målsætning, at du efter behandlingsforløbet både er blevet stærkere og klogere din krop, så du i fremtiden har lavere risiko for skader.
Jeg arbejder helhedsorienteret og mener, at det bedste resultat opnåes når alle væsentlige parametre kontrolleres i samhørighed. Hvis kroppen skal fungere optimalt kræver det en balance mellem den rette mængde af belastning/stimuli, restitution og ernæring. Jeg arbejder derfor altid med alle parametre for at sikre, at du får størst udbytte af forløbet.

Jeg er selvstændig samarbejdspartner hos Brønshøj Fysioterapi og prisen er 299kr.

Ruth Smith -Er i øjeblikket på barsel

Fysioterapeut

Jeg gør meget ud af, at jeg i mit arbejde som behandler er nærværende og grundig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig involveret når du er i behandling eller et forløb hos mig.

Særlige kompetencer:

-Fysioflow

-GLA:D Ryg

-McKenzie A

-Graviditet -og efterfødsels(genop)træning

 

Signe Lollike

Fysioterapeut

Simon G. Hemmingsen

Fysioterapeut

Fysioterapeut med mange års erfaring indenfor skader i bevægeapparatet og sportsskader.
Arbejder med elitegymnaster, fodboldspillere og dansere.

Jeg arbejder inden- og udenfor sygesikringen.  

Min behandling bygger på en grundig vurdering og vejledning, hvorefter jeg bruger træningsterapi og manuelle teknikker til behandling af fundne problematikker.
– Shockwave terapi
– Kinesio Tape
– Funktionel træningsterapi 

Trille Rustand

Fysioterapeut

– Professionsbachelor i fysioterapi 2004, samt personlig træner udenfor sygesikringen
– Z-health practitioner i funktionel neurologi (R,I,S,T,structure and next evolution)
– Livsstilscoach C.H.E.K Institute
– Balance Wear certificeret i balance vest test og programlægning.

 

Min motivation er at facilitere aktiv læring om hjernen og kroppen. Du tager aktivt del i et forløb hos mig, uanset om det er behandling eller træning.
Jeg arbejder med kroppen som helhed, om det er smerte, kroniske lidelser, rehabilitering eller forebyggelse.
Jeg brænder for en stærk hjerne og funktionel neurologi. Hjernens plasticitet og navigation gennem øjentræning, balance og aktiv ledmobilitet. For at skabe bedst mulig gang, motorik, styrke, smidighed, koordination samt et sundere mindset.
Optimering af din hjernes personlige landkort.
Use it or LOOSE it

Troels Elowsson

Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut i 1999. Har arbejdet på hospital, kommunalt genoptræningscenter samt har over 15 års klinikerfaring. Kurser indenfor Mckenzie, Manuel Terapi, Akupunktur og Træning. 4 årig Bodynamic Uddannelse (pædagogik, psykologi samt krop/psyke-sammenhænge mm). Har gennem de sidste 8 år arbejdet med unge og voksne med fysiske/ neurologiske/ kognitive handicaps, som mobil fysioterapeut/hjemmebehandling. 

Poul Petersen

Fysioterapeut

Poul modtager ikke patienter indenfor sygesikringen.
Prisen for en tid hos Poul er 295,-

Usman Sharif

Fysioterapeut

Fysioterapeut med fokus på smerteoplevelse, samt hvordan smerter kan håndteres.

Jeg har en forståelse for at man kan have en travl og uoverskuelig hverdag, og at det er et helhedsbillede man skal få til at hænge sammen. Gennem en startsamtale skal vi sammen finde ud af, hvad der kan fungere bedst for dig.

Information har en afgørende rolle i behandlingen, som skal gøre en mere forstående og accepterende over for sine udfordringer man kan have i hverdagen.

Udfordringen er ofte en løbende proces, hvor vi sammen tager stilling til hvordan den skal afvikles mest hensigtsmæssigt. Det er oftest i træningscenteret eller i behandslingsrummet de fundne problematikker behandles i form af enten træningsøvelser, eller manuel behandling. 

Sprog: Dansk, Engelsk, Urdu og forstår tysk.

Caroline Specht

Fysioterapeut

Primært hjemmekørende fysioterapi i Valby området