Aktuelt

Holdtræning for gravide.

Får du ikke selv trænet, eller føler du, at du har brug for vejledning til træning under din graviditet? Så læs med her.

Som noget nyt tilbyder vi holdtræning for gravide. Det er muligt at deltage i træningen, uanset hvor langt du er i din graviditet. Træningen tilrettelægges så niveauet rammer den enkelte, og der tages højde for eventuelle gener relateret til din graviditet. Holdet er både for den erfarne fysisk aktive kvinde, samt dem som ikke tidligere har trænet i deres dagligdag.

Træningen har til formål at vedligeholde eller styrke kroppen, så kroppen bedre kan udstå den belastning den udsættes for under graviditeten. Der er mange generelle fordele ved fysisk aktivitet, herunder at risikoen for skader på kroppens muskler og led minimeres. Derudover forebygger træningen bl.a. bækkensmerter samt inkontinens. Holdtræningen vil derfor bestå af generel styrke- og stabilitetstræning samt bækkenbundsøvelser.

Har du slemme smerter, anbefales det dog at du bliver tilset af en fysioterapeut, inden du begynder på holdet.

Opstartsdatoen for holdet er Onsdag d. 20/2 2019 kl. 17:00 på 3. sal. Det vil primært være fysioterapeut Merete Petersen som har holdet. Holdet vil fremadrettet være hver onsdag, såfremt der er deltagere nok.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen kontakt os her på klinikken.

 

Aktuelt

Som noget nyt, tilbyder vi nu golf fysioterapi ved Jakob Kofod. Man kan komme til en GRATIS uforpligtende samtale, om hvorvidt Jakob kan hjælpe dig med at forebygge skader iht. golf eller hvis du allerede har fået en skade. Dette foregår hver mandag fra kl. 14.30-15.30.

Vi har stor erfaring indenfor GLAiD. Så lider du af artrose i hofte- knæ eller ryg. Så kontakt os og hør mere om GLAiD.

Du kan evt. læse mere om det, fra DR´s artikel om, at man kan træne sin artrose væk.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/smerter-i-hofte-og-knae-efter-slidgigt-kan-traenes-vaek

 

Vi gør alle opmærksom på, at Nino Wos, Christian Hansen og Anders Holst ikke modtager flere nye patienter ind, indenfor sygesikringen. Behandlinger hos overstående koster 295,- pr. gang.