Aktuelt

NYT NYT NYT

Brønshøj Fysioterapi har indgået et samarbejde med kropsterapeut Aleks Carendi fra Body Relief – Klinik for Kropsbehandling. Aleks vil være at finde hos Brønshøj Fysioterapi tirsdage og fredage med opstart tirsdag den 22. oktober.

Introduktionstilbud gældende til 1. november:

30 minutter kr. 300 (normalpris kr. 400)

60 minutter kr. 500 (normalpris kr. 700

 

VI HAR BRUG FOR DIG!

Brønshøj Fysioterapi er en uddannelsesklinik og har derfor fysioterapeutstuderende i klinikken. For at hjælpe dem med at blive kommende fysioterapeuter, har vi brug for dig.

Vi har derfor et forløbstilbud som gælder i perioden

  1. 21/10 – 1/11 2019

Du får:

1 x Førstegangsundersøgelse

2 x Massage

For kun 400,-

Behandlingerne skal foregå i overnævnte periode, da det er her de studerende er i praktik.

Ved behandling hos de studerende bliver der afsat 45 min. – 1 time til behandlingen.

De studerende skal i forbindelse med deres uddannelse lære at undersøge patienter og give behandling derefter.

Motionsboksning, onsdage 17.30-18.30

Brønshøj Fysioterapi udvider paletten af tilbud og tilføjer MOTIONSBOKSNING. Første introhold starter onsdag den 2. oktober kl. 17.30-18.30, under kyndig vejledning af fysioterapeut Pernille Christensen.

Her får man alt det gode fra den traditionelle bokseverden med fokus på slag, styrke- og konditionstræning, men under hensyntagen til eventuelle skader.

599 kr. for 4 uger inklusiv fri træning i træningscenteret.

Efterfødselstræning tirsdage          13.30-14.30

Lænde- og/eller bækkensmerter, ustabilt bækken, ufrivillig vandladning, tobleronemave, topmave, franskbrødsmave… ”kært” barn har mange navne. Så se med her.

Vi har alle sammen tænkt ”hvordan mon jeg nogensinde får min krop tilbage” efterfulgt af 200 desperate mavebøjninger, uden held.

Efter vi har båret og født et barn, har vores kerne været udfordret i 9 måneder. Muskler og fascier arbejder under andre vilkår end normalt, både under og efter graviditet. Nogle områder belastes mere, og andre mindre.

På efterfødselsholdet hjælper fysioterapeut Ruth Smith deltagerne til at skabe den rigtige spænding mellem kernemusklerne under hensyntagen til eksisterende skader. Vi har fokus på at forebygge og undgå gener som ufrivillig vandladning ved fx fysisk aktivitet, bækkensmerter og delte mavemuskler.

Hvornår må man træne efter fødslen?
Din bækkenbund er typisk klar til, at du kan påbegynde et målrettet træningsforløb 8 uger efter fødslen.

Forløbet består af en individuel behandling efterfulgt af ugentlige holdtræninger.

På efterfødselsholdet hjælper fysioterapeut Ruth Smith deltagerne til at skabe den rigtige spænding mellem kernemusklerne under hensyntagen til eksisterende skader. Vi har fokus på at forebygge og undgå gener som ufrivillig vandladning ved fx fysisk aktivitet, bækkensmerter og delte mavemuskler.

 

Vi gør opmærksom på, at Nino Wos, Christian Hansen og Anders Holst ikke modtager flere nye patienter indenfor sygesikringen. Behandlinger hos disse koster 295,- pr. gang.