Golf Fysioterapi

Jakob Kofod

Golf screening

Det er logisk vi ikke alle er ens, og derfor er oplagt at blive screenet af en fag professionel, som en Golf Fysioterapeut eller lignende.

En screening går ud på, en person bliver testet i diverse fysiske golftest, som har til opgave at finde ud af om denne har den mobilitet, stabilitet og styrke som denne har brug for til at kunne udføre et golfsving.

Denne information fra screeningen kan så benyttes til at få lavet et specifikt træningsprogram, der kan få personen til at præstere bedre på golfbanen (slå længere og mere lige), forebygge skader, samt hjælpe personen med at komme sig over en skade.

Informationen fra screeningen, giver også golftræneren vigtig viden, da golftræneren på baggrund af dette, kan få informationer som, hvorfor får en spiller ondt i golfsvinget? Hvorfor kan en spiller have svært ved at udføre diverse bevægelser som golftræneren gerne vil have spilleren til?

Ved at blive screenet får spilleren rettet fokus på deres problemer/svagheder og får mulighed for at kunne træne de korrekte øvelser, så de kan blive bedre og dermed i sidste ende også få mere ud af deres golfspil.

Hvis en person udfører den korrekte træning, er der altså rig mulighed for at forbedre sig. Men ingen træning eller en træning der ikke er korrekt for dig, vil ikke give dig nogle resultater. I praksis ses det ofte,at kvinder, som ofte er smidige, går til yoga og træner flexibilitet, hvor de mangler styrke og stabilitet og det omvendte ses hos mændende.

Så bliv screenet og få den korrekte træning, hvis du vil kunne slå længere og mere lige, hvis du vil kunne spille længere, hvis du vil undgå golf relaterede skader eller komme en  golf relateret skade til livs.

Lidt om Jakob:

Jakob Kofod er Golf Fysioterapeut og medejer af Brønshøj Fysioterapi.

Jakob har spillet golf siden han var 5 år og har pt hcp. +2,1.

Grundet Jakobs passion for golf og fysioterapi/træning har han i denne forbindelse taget TPI level 1 og TPI level 2 medical, Junior og – fitness og startet JK´s Golf Fysioterapi.

TPI (Titleist Performance Instituete) er de førende indenfor golf fitness og golf behandling. Generelt handler det om at kunne hjælpe golfspillere med at optimere deres fysiske formåen (mobilitet, stabilitet, balance styrke, kost, kondition osv.), så ens performance på golfbanen bliver bedre, samt hjælpe golfspillere med at undgå skader og hjælper dem der allerede har skader.

Forløbet hos Jakob består typisk af en TPI golf screening, 2-3 træninger efter et skræddersyet træningsprogram.

Golf Fysioterapi er udenfor sygesikringen. Der kan derfor ikke anvendes henvisning på denne type behandling.

Prisliste:   

Første konsultation
kr. 600

Efterfølgende behandling
kr. 300

Holdtræning
kr. 150

Specialpriser for Dragør Golfklub:

Første konsultation
kr. 450

Efterfølgende behandling
kr. 225

Holdtræning
kr. 125