Personale

Hvem er vi

Brønshøj Fysioterapi er et team på 28 fysioterapeuter, en osteopat, en osteopat studerende, 4 WMA akupunktører, en sportsmassør og tre sekretærer.

Alle fysioterapeuter er regelmæssigt på kurser for at dygtiggøre sig og være opdateret på nyeste evidens.

Vi samarbejder internt på klinikken.

Anders Holst

WMA-akupunktør

Medejer af klinikken

Fysioterapeut siden 1988, Msc. Med. Med speciale i akupunktur Fra Herdfordshire University siden 2016 uddannet i Ultralydsscanning. Har taget kursusrækken inden for manuel terapi, og undervist i osteopatiske teknikker gennem 10 år. Har arbejdet som fysioterapeut i psykiatri, børnefysioterapi. Fysioterapeut på New Zealand, hvor han også tog eksamen i fysioterapi. Arbejdet som lærer på fysioterapistudiet. Arbejdet på diverse klinikker. I Brønshøj Fysioterapi siden 1994.

Manuel terapi. Specialtilpassede såler. Chokbølger.

Christian P. Hansen

Fysioterapeut, MedAc

Medejer af klinikken

Jeg arbejder med idrætsskader, hvor jeg bruger min egen erfaring som professionel fodboldspiller. Uddannet inden for blandt andet GLA:D hofte/knæ, ultralydsscanning, shockwave og akupunktur(WMA).

Desuden har jeg mere end 10 års klinisk erfaring med rygskole. Arbejder uden overenskomst med sygesikringen og er ansvarlig for samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne.

Poul Petersen

Fysioterapeut

Medejer af klinikken

Poul modtager ikke patienter indenfor sygesikringen.
Prisen for en tid hos Poul er 295,-

Jakob Kofod-Andersen

Fysioterapeut

Medejer af klinikken

Jakob Kofod er uddannet golf Fys. af TPI (Titleist Performance Institute), som er de førende eksperter indenfor træning til golfspillere. Han har et hcp på +1,6, er amatør midage landsholdsspiller og har spillet golf, siden han var 5 år. Jakob kan hjælpe, hvis du har behov for en fysioterapeut til at komme i bedrefysisk golfform eller har skader relateret til golfen.

Tina Lyngvig

Ledende sekretær

Ann-Marie Ringheim

Sekretær

Gitte

Sekretær

Jacob R. Andersen

Fysioterapeut

Jan Asselberghs

Fysioterapeut
 

Jan er her kun om mandagen.

Jannick Bjerre

Osteopat

 

Medlem af Registrerede osteopater i Danmark
Jannick tager i øjeblikket ikke nye patienter ind. Han henviser her til Lars Petersen, som er vores osteopat studerende.

Lars Damgaard

Fysioterapeut

Lars P. Pedersen

Fysioterapeut / Osteopat studerende

Lars læser på den Internationale Osteopati-uddannelse og har erfaring med behandling af de fleste former for ledproblematikker, og er specialiseret i behandling af muskel-skelet-lidelser som f.eks. ondt i ryggen, skuldersmerter, hoftesmerter, ankelforvridning mm.

Tidligere har Lars gennemført adskillige træneruddannelser her i blandt personlig træner og Fysioflow® 

Line Isager

Fysioterapeut

Jeg har 15 års klinisk erfaring med kompetence inden for diagnosticering af muskuloskeletale problematikker samt genoptræning efter sygdom.

Jeg varetager GLA:D træning for knæ og hofte.

Er færdiguddannet i akupunktur inden for “Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi”. Jeg er også RAB registreret, så jeg kan modtage patienter med sundhedsforsikring til akupunktur.

Har vejrtrækningshold med fokus på god og dyb vejrtrækning både til folk med stress og/eller med kroniske smerter.

Er ligeledes børnefysioterapeut.

Majbritt Preuss

Fysioterapeut

Maja Mørk

Fysioterapeut

Marcus Banck

Fysioterapeut

Merete Petersen

Fysioterapeut

Michael S. Eder

Fysioterapeut

Arbejder også med ergonomi og har arbejdet for Falck Healthcare i mange år.

Mie K. Jensen

Fysioterapeut

Nino B. Wos

Examineret sportsfysioterapeut (DSSF) 

Jeg prioriterer hovedsageligt aktive behandlingsstrategier, da jeg mener at den største effekt opnås når du inddrages så meget som muligt. Derudover er det altid min målsætning, at du efter behandlingsforløbet både er blevet stærkere og klogere din krop, så du i fremtiden har lavere risiko for skader.
    Jeg arbejder helhedsorienteret og mener, at det bedste resultat opnåes når alle væsentlige parametre kontrolleres i samhørighed. Hvis kroppen skal fungere optimalt kræver det en balance mellem den rette mængde af belastning/stimuli, restitution og ernæring. Jeg arbejder derfor altid med alle parametre for at sikre, at du får størst udbytte af forløbet. 

Jeg er selvstændig samarbejdspartner hos Brønshøj Fysioterapi og prisen er 295kr.

Oliver H. Hansen

Fysioterapeut

Pernille Christensen

Fysioterapeut

Ruth Smith

Jeg gør meget ud af, at jeg i mit arbejde som behandler er nærværende og grundig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig involveret, når du er i behandling eller et forløb hos mig.

Særlige kompetencer:

-Fysioflow

-GLA:D Ryg

-McKenzie A

-Graviditet og efterfødsels(genop)træning.

 

Signe Lollike

Fysioterapeut

Simon G. Hemmingsen

Fysioterapeut

Fysioterapeut med mange års erfaring indenfor skader i bevægeapparatet og sportsskader.
Arbejdet med elitegymnaster, fodboldspillere og dansere.

Jeg arbejder inden- og udenfor sygesikringen.  

Min behandling bygger på en grundig vurdering og vejledning, hvorefter jeg bruger træningsterapi og manuelle teknikker til behandling af fundne problematikker.
– Shockwave terapi
– Kinesio Tape
– Funktionel træningsterapi 

Sofie Bolmgren

Fysioterapeut

Jeg har fokus på helhedsorienteret behandling, hvor alle aspekter af din dagligdag er vigtige. Især komplekse smerteproblematikker kræver, at vi sammen finder frem til, hvad der bidrager positivt og negativt til din hverdag.

En behandling hos mig starter altid med en grundig undersøgelse og efterfølgende vejledning. Jeg bruger gerne træningsterapi for at give dig styrke, så du kan have det godt i din egen krop.

Jeg har i mere end 10 år arbejdet med børn og motorik i gymnastikforeninger og taget flere kurset om emnet. Som gymnast har jeg desuden både viden og erfaring indenfor gymnastikrelaterede skader og træning.

 

Thomas Iversen

Massør

Trille Rustand

Fysioterapeut

– Professionsbachelor i fysioterapi 2004, samt personlig træner udenfor sygesikringen
– Z-health practitioner i funktionel neurologi (R,I,S,T,structure and next evolution)
– Livsstilscoach C.H.E.K Institute
– Balance Wear certificeret i balance vest test og programlægning.

 

Min motivation er at facilitere aktiv læring om hjernen og kroppen. Du tager aktivt del i et forløb hos mig, uanset om det er behandling eller træning.
Jeg arbejder med kroppen som helhed, om det er smerte, kroniske lidelser, rehabilitering eller forebyggelse.
Jeg brænder for en stærk hjerne og funktionel neurologi. Hjernens plasticitet og navigation gennem øjentræning, balance og aktiv ledmobilitet. For at skabe bedst mulig gang, motorik, styrke, smidighed, koordination samt et sundere mindset.
Optimering af din hjernes personlige landkort.
Use it or LOOSE it

Troels Elowsson

Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut i 1999. Har arbejdet på hospital, kommunalt genoptræningscenter samt har over 15 års klinikerfaring. Kurser indenfor Mckenzie, Manuel Terapi, Akupunktur og Træning. 4 årig Bodynamic Uddannelse (pædagogik, psykologi samt krop/psyke-sammenhænge mm). Har gennem de sidste 8 år arbejdet med unge og voksne med fysiske/ neurologiske/ kognitive handicaps, som mobil fysioterapeut/hjemmebehandling. 

Usman Sharif

Fysioterapeut

Aleks Carendi

Kropsterapeut

Når du modtager en behandling hos Body Relief, arbejdes der ikke kun med de områder, som gør ondt i din krop (symptombehandling), men med hele kroppen og sindet, fordi alt hænger sammen.

En Body Relief behandling er unik i og med, at der bruges elementer fra denne ret brede vifte af behandlinger, som er med til at reducere smerter, skabe større flow og mere mentalt overskud:

  • Osteopati/manuelle terapiteknikker
  • Dybdegående “pulserende/skubbende” massageteknikker
  • Akupressur
  • Ledmobilisering
  • Organmassage
  • Bindevævsmassage
  • Åndedrætsteknikker
  • Samtale
  • Zonetryk under fødderne, i ansigtet og i hovedet