om brønshøj fysioterapi, fit&sund

Du skal behandles godt

Du gider ikke spilde din tid vel? Men du vil samtidig gerne have gjort noget ved dine smerter og problemer. Derfor skal du vælge Brønshøj Fysioterapi! 

Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig. For mere info om dette, så klik her.

Vi har over 25 fysioterapeuter, der alle er top motiverede for at hjælpe. Ikke to personer er ens og dette er vi meget bevidste om. Derfor vil du opleve, at der bliver lyttet og undersøgt meget grundigt. 

Du kan få en henvisning fra din egen læge og dermed få tilskud til behandlingen, men hvis du skal ind til en af vores specialister, så kan du gøre det uden henvisning med en lidt højere egenbetaling. 

Vi er en del af Fit&Sund

I 2021 blev vi en del af Fit&Sund Brønshøj

Dette gjorde vi uden at tøve, da det giver rigtig god mening for både os, og de patienter der bruger os. Fit&Sund er nemlig et sundhedshus, hvor du finder mange tilbud – fysioterapi, fitness, diætist, psykolog, coaching, personlig træning, fodterapeut og andre sundhedstilbud. 

Ved at samle det hele under et tag, så har vi gjort det nemt for dig. Du skal ikke shoppe rundt og bruge en masse spildtid på transport eller søgninger på Google. På den måde er der også meget større sandsynlighed for, at du rent faktisk kommer ordentligt igennem dit behandlingsforløb.