sport og velvære, sundhed

Massage

Massage til dig der har brug for at få skuldrene ned, som vil opleve større velvære eller har brug for sportsmassage for at kunne præstere bedre. Vi har kun top uddannede massører. Find vores priser nederst på siden.

Sportsmassage

Om du er motionist eller top-atlet, så kan træningen godt sætte sig i kroppen. En tung og træt krop kan bare ikke præstere optimalt og det er super irriterende, når man nu så gerne vil. 

Restitution er derfor ekstrem vigtig. Det handler om søvn, kost og optimale forhold. Massage er en rigtig god hjælp, når man vil have gang i blodgennemstrømning og få sætte skub i sin restitution. 

Det er en god ide, at du sammen med din massør får sat behandlingen i system, så du kommer ind i en god rytme. En enkelt massage er da rar, men hvis det skal batte noget, så er det smart at få det fast i kalenderen. F.eks. en gang om måneden. 

Mød vores behandlere her.

Stress og spændinger

Stress sætter sig i kroppen. Det er derfor, at det er en god ide at gå en tur, når stressen er på vej. 

En anden mulighed er en god afslappende massage, som kan hjælpe kroppen med at holde spændingerne på afstand.  

Hvor hårde massøren skal tage fat, er en individuel ting og derfor er det vigtigt, at du informerer om dine behov når behandlingen går i gang. Det er ikke nødvendigvis bedst, hvis massagen gør ondt, men hvis der bliver taget for blødt fat, så kan det nærmest virke stressende i sig selv. 

Priser

Massage 
½ time eller 45 min. med studerende fra Massørskolen Fyn300 kr.
1 time500 kr.

ønsker du at booke tid?