brønshøj fysioterapi, gravid, sundhed

Efterfødselstræning

Holdtræning for dig der har født og ønsker at genoptræne kroppen, enten for at komme op samme niveau eller for at blive endnu stærkere end før graviditeten. Der vil være fokus tilpasning af øvelser efter individuelle behov i form af eventuelle smerter og træningserfaring. Fysioterapeuten kommer også med forslag til hvordan øvelserne kan laves med og uden baby alt efter om børnene sover eller er vågne 

Vend tilbage til hverdagen uden efterfødselsgener

Graviditet og fødsel sætter sine spor på din krop. Hormonerne strømmer derudaf og øger vævets mobilitet, kroppens tyngdepunkt, mavemusklerne deler sig og din bækkenbund bliver presset til sit yderste.

Vi træner frem mod, at du f.eks kan vende tilbage til en hverdag på arbejde uden efterfødselsgener eller til den sport, du dyrkede inden graviditet og fødsel.

Sådan foregår træningen

Træningen starter med opvarmning bestående af øvelser for kernemuskulatur og bækkenbund samt mobilisering af kroppens store led Efterfølgende vil der være en cirkeltræning med fokus konditionsog styrketræningsøvelser. Afslutningsvis rundes der af med afspænding og udstræk.

Holdtræningens formål er både at skabe et rum hvor man kan træne med andre der også lige har født samt at sikre en gradvis genoptræning efter graviditet og fødsel i trygge hænder. Der sørges for at du hele tiden skubbes i rigtig retning i forhold til dine individuelle mål. 

Mandag 11-12
Onsdage kl. 11-12/12:30-13:30
Fredag 10-11/13-14

Du får:

  • Sund og rask efterfødselskrop
  • Stabilitet- og styrketræning, som har særligt fokus på at styrke bækkenet og ryggen.
  • Hjemmeøvelser
  • Fifs til hverdagen
  • Lukket facebookgruppe, hvor der bliver lagt træningsvideoer ud og hvor du har mulighed for at stille spørgsmål.

Deltagelse med eller uden henvisning – mulighed for tilskud fra Danmark.

Pris: 125,94 kr. pr. træning med henvisning og 130 kr. uden – gebyr ved udeblivelse eller for sent afbud

Der er plads til 8 deltagere.

Praktisk information:
Der er plads til alle på dette hold, om du har født vaginalt eller ved kejsersnit. Du kan som udgangspunkt starte op efter dine otte ugers lægeundersøgelse.

Efterfødselstræningen varer 1 time, så der også er tid til amning undervejs.