kostvejledning og gode råd, sundhed

Diætist

Vores diætist kan hjælpe DIG med DINE mål. Om det er vægttab, en sundere livsstil, eller optimering i forhold til din sport, så står vi klar.

Lad os starte med samtale

Hos Fit&Sund Brønshøj har vi en diætist, der kan hjælpe dig i din rejse imod et sundere liv. Vi tror ikke på slankekure eller hurtige løsninger. Derimod handler det om vaneændringer og om hvordan vi får dem til at blive hængende. 

I starter med en samtale om hvad du har af ønsker. Hvad vil du egentligt opnå? Er det vægttab, en sundere livsstil eller vil du bare gerne lære noget om sund og god kost?  

Nogle kører et længere forløb. Dette er typisk når der skal ændres en del i kosten. Der er ingen der vil have lavet alle deres kostvaner om i et snuptag. Derfor tager vi det stille og roligt og fokuserer på små men sikre ændringer. 

Som ofte skal en kostændring også kombineres med en anden tilgang til træning og motion. Dette har vi heldigvis også muligheder for at tilbyde her i huset. Dette skal du ikke tage stilling til med det samme, men derimod vende med din diætist.

Fit&Sund Brønshøj tilbyder 5 ugers gratis træning og programlægning når du opstarter et forløb hos vores diætist.