fysioterapi, behandlinger

Hvad er fysioterapi, og hvad behandler vi?

På klinikken ser vi oftest folk der har smerter. Det er tit ondt i ryg og nakke, da vi i den vestlige verden bliver mere og mere stillesiddende. Dette forsøger vi, sammen med dig, at få løst. Både med behandling, øvelser og træning. 

Genoptræning efter ulykker er også noget vi beskæftiger os meget med. Så hvis du kar vrikket om på anklen eller været ude for et uheld, så kan du komme dig meget hurtigere, hvis du får hjælp af en fysioterapeut. Vi sørger for, at du bliver smertefri og på den måde kan du nemmere komme i gang med selve genoptræningen. 

Genoptræning ved de mere alvorlige tilfælde

Vi ser også en del mere alvorlige tilfælde. Det drejer sig om hjertepatienter, folk der har fået sklerose eller Parkinson, cancer samt personer der har haft en blodprop i hjernen. Alle tilfælde er forskellige, men alligevel har de noget tilfælles. Der skal trænes, trænes og trænes! Det nytter bare ikke noget, at du tropper op i det lokale fitnesscenter. Det skal være en fysioterapeut der styrer showet. Den træning der skal til i netop dit tilfælde kan en fysioterapeut analysere sig frem til. 

Og så ser vi også en masse andre typer af patienter. Alle er velkomne og vi skal nok komme i mål sammen. 

Hos Fit&Sund Brønshøj Fysioterapi arbejder vi med “Det Gode Forløb”:

  • Undersøgelse og gode råd
  • Behandling og øvelser
  • Træning i trygge rammer – f.eks. holdtræning
  • Selvstændig træning – tilbage til hverdagen

ønsker du at booke tid?

Laser, shockwave og ultralydsscanning

Som fysioterapeuter har vi heldigvis en del hjælpemidler, der kan hjælpe vores patienter. Nogle af dem hjælper med selve diagnosen, og andre hjælper imod smerte. 

Med en ultralydsscanning, så kan vi meget bedre diagnosticere og dermed lave en mere effektiv behandling og plan for dig. 

Laser er lys. Ekstremt kraftigt lys, som sendes ind i dit skadede eller smerteprægede område. Når lyser trænger ind i din krop, så tilfører det dine celler energi. Dine celler bruger du til din ophealing, og jo bedre/hurtigere disse celler fungerer, desto hurtigere healer du. Når vi som fysioterapeuter tilfører energi til dine celler, ved hjælp af laseren, så speeder vi ophealingen kraftigt op. Smart ikk´? 

Shockwave er derimod lydbølger, som vi skyder ind i kroppen

Vi har flere forskellige muligheder med vores indstillinger på maskinen, men dem vil vi ikke trætte dig med. Derimod vil vi gerne fortælle, at behandlingen kan hjælpe dig af med mange typer af kroniske skader. Det drejer sig om f.eks. akillessenebetændelse, springerknæ, arvæv, tennis- og golfalbue, musearm, smerter i svangsenen under foden, nakkesmerter og MANGE andre lidelser. 

skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os
enten via telefon 38 60 22 20
eller send en besked til os lige her!