Nogle gange skal der noget ekstra til, før behandlingen eller træningen får den rigtige effekt. Derfor har vi på klinikken en korps af rigtigt skrappe fysioterapeuter, der har videreuddannet sig og derfor nemmere kan hjælpe dig med mere komplicerede problemer. 

For konsultation, træning eller behandling med en af behandlerne fra Idrætsklinikken behøver du ikke at have en henvisning fra egen læge. Der ydes ikke tilskud fra Den Offentlige Sygesikring, men du kan få refusion fra Sygeforsikring Danmark. 

Har som fysioterapeut arbejdet med personlig træning, fitness og bodybuildning i 6 år. 

Nino har hjulpet atleter indenfor atletik, kampsport, svømning, løb, gymnastik og dans med præstationsfremmende træning. Han kan også hjælpe dig!

Sofie Ankerstjerne

Kommer med en baggrund indenfor vægtløftning og crossfit, hvor hun også er instruktør på højt niveau. Brug for genoptræning eller optimering indenfor din sport? Book med Sofie allerede i dag!!

”Crossfit og vægtløftning kan være det optimale fundament for en hvilken som helst sportsgren. Man kan virkelig lægge afstand til konkurrenterne”

Tidligere fysioterapeut for Hvidovre IF, samt ligabasketballholdet theView Copenhagen og er aktuelt tilknyttet Ajax København Sportsgymnasium. Alt fra akutte til kroniske skader samt træning på alle niveauer.

Han har selv dyrket basketball på eliteniveau, masser af styrketræning og er nu ivrig crossfitudøver. Kan også hjælpe med træningsplanlægning og optimering af atleter.

Fysioterapeut for FCK Talentprogrammet, så han har styr på skader og genoptræning. Han er ”natural bodybuilder” og generelt en kæmpe træningsfreak, der kan få dig i dit livs form.

God erfaring med behandling af børn og unge i forboldmiljøet.

Christian Danø Møller

Ultralydsscanning for hurtig og præcis diagnose og Shokwave for behandling af irritationstilstande og kroniske problemer.

skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os
enten via telefon 38 60 22 20
eller send en besked til os lige her!