Nogle gange skal der noget ekstra til, før behandlingen eller træningen får den rigtige effekt. Derfor har vi på klinikken en korps af rigtigt skrappe fysioterapeuter, der har videreuddannet sig og derfor nemmere kan hjælpe dig med mere komplicerede problemer, samt Søren, der hjælper med tests og optimering.

For konsultation, træning eller behandling med en af behandlerne fra Idrætsklinikken behøver du ikke at have en henvisning fra egen læge. Der ydes ikke tilskud fra Den Offentlige Sygesikring, men du kan få refusion fra Sygeforsikring Danmark. 

Varetager undersøgelser, diagnosticering og behandling for Idrætsklinikken. 
 
Er til dagligt tilknyttet som fysioterapeut for BC Copenhagen – Københavns hold i Basketligaen. 
Er også indkoblet U15 ungdomslandsholdet i basketball. 
 

Stud. Træningsfysiolog,
Crossfit Instruktør & Personlig Træner 

Han står for de forskellige former af Iltoptagelsestest, hvor vi tager udgangspunkt i den specifikke sportsgren. Han laver også den efterfølgende gennemgang af de analyserede resultater. Så kan vi præstations-optimere og rykke udøveren til NEXT LEVEL. 

Han står også for det generelle sundhedstjek, hvor vores udstyr kan give et godt billede af netop DIT helbred.

Søren er også en af vores personlige trænere, og sammen med dig, kan I opnå rigtigt gode resultater – Styrke, helbred, præstation eller kondi.

Har som fysioterapeut arbejdet med personlig træning, fitness og bodybuildning i 6 år.

Dyrker calisthenics, håndstand, kropsøvelser og fitness.

Nino har hjulpet atleter indenfor atletik, kampsport, svømning, løb, gymnastik og dans med præstationsfremmende træning. Han kan også hjælpe dig!

Tidligere fysioterapeut for Hvidovre IF, samt ligabasketballholdet BC Copenhagen og er aktuelt tilknyttet Ajax København Sportsgymnasium. Alt fra akutte til kroniske skader samt træning på alle niveauer.

Han har selv dyrket basketball på eliteniveau, masser af styrketræning og er nu ivrig crossfitudøver. Kan også hjælpe med træningsplanlægning og optimering af atleter.

Nikolaj Slott Steensen

Kommer med en baggrund indenfor fodbold og styrketræning.

Han er tilknyttet diverse fodboldklubber, samt Sports College Gladsaxe, hvor han står for forebyggende træning og behandling.

Nikolaj er desuden personlig træner, og kan hjælpe dig imod nye mål og udfordringer.

skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os
enten via telefon 38 60 22 20
eller send en besked til os lige her!