brønshøj fysioterapi, fitness, +55

Motion for Livet

Motion for livet er for dig der er +55 og gerne vil i gang med træning, men er usikker på hvordan. Vi guider og hjælper dig til en god og tryg opstart.  

5 ugers gratis træningsforløb

For at du kommer godt i gang, så tilbyder vi 5 ugers introduktion til vores fitnesscenter. Du kommer til at starte op sammen med andre seniorer der er i samme båd. I får lavet et træningsprogram og kan træne samtidig i vores flotte center. Vi sørger for, at der er en instruktør der følger jer igennem alle ugerne. 

I forløbet er der også holdtræning 2 x om ugen med jeres egen instruktør. 

I disse 5 uger skal du føle dig tryg og klar til selv at stå for din træning. Du kan selvfølgelig altid deltage på vores seniorhold og du vil møde kendte ansigter i centeret hver gang du møder op. 

Det handler om at få indarbejdet nogle gode rutiner, så du rent faktisk kommer ud af døren og ned i centeret. Dette tror vi kun sker, hvis du er tryg, får god service og oplever fremgang i din træning. Derudover er det sociale også meget vigtigt. 

Seniorklub

Vi har startet en seniorklub, hvor du kan møde alle de andre, drikke en kop kaffe og deltage i vores sociale arrangementer. Vi holder foredrag, workshops og tager på tur ud af huset. 

Som medlem af Fit&Sund Brønshøj, bliver du som +60-årig automatisk medlem af Seniorklubben. 

Hvis du ikke kan finde ud af at tilmelde dig online, så kig endelig ned forbi, så får vi dig tilmeldt.