brønshøj fysioterapi, fitness, +55

Motion for Livet

Motion for livet er for dig der er +55 og gerne vil i gang med træning, men er usikker på hvordan. Vi guider og hjælper dig til en god og tryg opstart.  

5 ugers gratis træningsforløb

For at du kommer godt i gang, så tilbyder vi 5 ugers introduktion til vores fitnesscenter. Du kommer til at starte op sammen med andre seniorer der er i samme båd. I får lavet et træningsprogram og kan træne samtidig i vores flotte center. Vi sørger for, at der er en instruktør der følger jer igennem alle ugerne. 

I forløbet er der også holdtræning 2 x om ugen med jeres egen instruktør. 

I disse 5 uger skal du føle dig tryg og klar til selv at stå for din træning. Du kan selvfølgelig altid deltage på vores seniorhold og du vil møde kendte ansigter i centeret hver gang du møder op. 

Det handler om at få indarbejdet nogle gode rutiner, så du rent faktisk kommer ud af døren og ned i centeret. Dette tror vi kun sker, hvis du er tryg, får god service og oplever fremgang i din træning. Derudover er det sociale også meget vigtigt. 

Seniorklub

Vi har startet en seniorklub, hvor du kan møde alle de andre, drikke en kop kaffe og deltage i vores sociale arrangementer. Vi holder foredrag, workshops og tager på tur ud af huset. 

Som medlem af Fit&Sund Brønshøj, bliver du som +60-årig automatisk medlem af Seniorklubben. 

Tilmelding åbner snart. Hold øje her på siden.

Hvis du ikke kan finde ud af at tilmelde dig online, så kig endelig ned forbi, så får vi dig tilmeldt.