Brønshøj Fysioterapi, Idrætsklinik

Skuldersmerter

Forskellige situationer kan føre til skuldersmerter. De kommer dog ofte i forbindelse med overbelastning. Enten ved arbejde eller sport. 

Hvad kommer skuldersmerterne af?

Skulderen er et kompliceret led, med mange muskler og sener involveret. Derfor er det vigtigt, at der bliver stillet den rette diagnose. Dette kan vi, blandt andet ved hjælp af en ultralydsscanning. 

Selvfølgelig kan man komme til skade med skulderen, f.eks. ved et fald eller en grov tackling i håndbold, men de fleste skuldersmerter opstår igennem en længere periode. Det skyldes for mange gentagne bevægelser og for voldsom belastning. Ofte vil skulderbevægeligheden være indskrænket og forbundet med smerte. 

Man er ikke i tvivl om, at kroppen har fået en kraftig irritation og de fleste kan ikke bruge skulderen fuldt ud. Dette er super irriterende og man vil bare gerne have sin fulde funktion tilbage. 

Lad os hjælpe dig:

Det gode forløb

Du skal igennem følgende faser: 

  • Smertelindring. 
  • Indledende genoptræning: Opnå normal bevægelighed 
  • Genoptræning: Balance, styrke og koordinering skal trænes, så du igen kan yde optimalt. 
  • Optimering: Kick ass again! 

Vores træning skal nok ramme dit niveau. Vi er 100% bevidst om, at du som atlet kræver mere udfordring i din træning end den gennemsnitlige dansker. Forbered dig på at komme i dit livs form! Vi skal nok få genoptrænet dig, men vi har også fokus på generel styrke- og konditionstræning. 

Fit&Sund Brønshøj Fysioterapi kan hjælpe dig igennem alle faserne.