brønshøj fysioterapi, gravid, sundhed

Babymotorik

Når vi træner dit barns motorik, er det med til at styrke barnets sanse motorik, hvilket er med til at understøtte og fremme barnets udvikling. På vores forløb arbejder vi med den tætte og nære kontakt mellem dig og din baby. Dette foregår med bevægelse igennem bl.a. tummel, motorik, leg, sanser, rytmik og stabilitet. Vi arbejder med redskaber og inspiration til leg og træning, som i også kan lave derhjemme for at stimulere did barns sanser og motorik i hverdagen.

Der bliver anvendt mange forskellige redskaber og teknikker til at stimulere de tre basale sanser: Balancesansen, muskelled-sansen og berøringssansen.

Hvad er de basale sanser?

Balancesansen: Har betydning for bl.a. bevidsthed om kroppens stilling, tyngdepunkt, niveaufornemmelse, aktivitetsniveau, balance og kropsfornemmelse.

Muskelled-sansen: Har betydning for bl.a. bevægelser, kropsbevidsthed, spænding/tonus, vågenhed, rum/retningsfornemmelse og afstandsbedømmelse.

Berøringssansen: Har betydning for bl.a. bevidsthed om kropsfornemmelse, fysisk kontakt, tilknytning, socialisering, følelseslivet, balance og udvikling af sproget.

Udover de basale sanser er de primære reflekser, som også er vigtige for barnets udvikling. Reflekserne sikrer at barnet kommer igennem de motoriske udviklingstrin i barnets første leveår, dvs. at barnet løfter hovedet fra underlaget, for derefter at begynde at trille, sætte sig op, begynde at kravle og kommer op at stå. Forløbet er tilpasset dit barns alder og styrker dem igennem deres motoriske udvikling.

Sanse motorik fortæller hjernen, hvordan den skal reagere og kroppen, hvordan den skal bevæge sig.

Vi starter løbende forløb op. Kontakt os for mere info.

Babymotorik 3-6 måneder

Babymotorik 3-6 måneder er et forløb på 8 uger,
for babyer i alderen 3-6 måneder.

Babymotorik 3-6 måneder er et forløb på 8 uger, for babyer i alderen 3-6 måneder.

Forløbet koster kr. 2.000
Der er plads til 8 deltagere.

Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke ved afbud.

Næste forløb starter
onsdag d. 10. august kl. 10.00-11.00

Babymotorik 6-9 måneder

Babymotorik 6-9 måneder er et forløb på 8 uger, for babyer i alderen 6-9 måneder.

Forløbet koster kr. 2.000 
Der er plads til 8 deltagere.

Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke ved afbud.

Næste forløb starter
onsdag d. 10. august kl. 13.00-14.00