Brønshøj Fysioterapi, Idrætsklinik

Return to sport

I Fit&Sund Brønshøj tilbyder nu atleter, idrætsentusiaster og elitemotionister et omfattende og specialiseret rehabiliteringsforløb med fokus på din idræt således du kan “return to sport”.

Præcis diagnosticering og specialiseret rehabilitering

Vi hjælper dig med en præcis diagnosticering gennem kliniske test som vi har mulighed for at understøtter med en ultralydsscanning, her i klinikken. Du skal altså ikke vente mange uger på tidsbestilling hos lægen før du kan komme i gang med din genoptræning. Herefter tilrettelægges der i tæt samarbejde med dig, som klient, et genoptræningsforløb med en af vores sportsfysioterapeuter fra idrætsklinikken. Afslutningsvis sikre vi os altid at du klar til at genoptage din sport på banen, i sadlen eller hvor du elsker at være aktiv, ved at screene dig for “return-to-sport” test. 

Gennemsigtigt behandlingsforløb

Modsat almindelig fysioterapi er der her afsat 1 time til alle konsultationer så vi sikrer, at vi har tid til at gå i dybden med dit problem. Der er ligeledes ingen tillægsydelser eller skjulte gebyrer og du betaler en fast pris hver gang. Dette giver vores dygtige terapeuter friheden til at vurdere hvilken behandlingsstrategi der bedst egnet til dig. Om dette er shockwave, ultralydsscanning, træningsterapi eller manuelbehandling ændrer ikke på din pris.”

Bliv kontaktet

Har du en skade eller ønsker du diagnosticering?Udfyld formularen her, og vi kontakte dig hurtigst.