fysioterapi, holdtræning

Holdtræning hos Brønshøj Fysioterapi

Træning er ofte en vigtig del af et forløb hos fysioterapeut. Derfor har vi oprettet en masse typer af holdtræninger. På den måde sikre vi os, at du får trænet præcis den træning der er mest gavnlig for dig.

Har du problemer med bl.a. ryg, knæ, hofte, hovedpine eller skulder? Så har vi holdtræninger, der vil både lindre dine symptomer, og gøre dig stærkere og fysisk bedre. Så undgår vi, at smerterne og problemerne vender tilbage.

Vederlagsfri holdtræning for dig med særlige kronisk sygdom.

Har du en lidelse der høre ind unde kategorien “kronisk lidelse”, så kan du under særlige omstændigheder få gratis holdtræning. Vi har lavet specialhold til dig med Sklerose – Parkinson – Lammelser – Følger efter hjerneblødning/blodprop – leddegigt – neurologiske forandringer i hjernen – amputation – og andre kroniske problematikker.

Samman med in læge kan I vurdere, om du er berettet til vederlagsfri holdtræning.

Træning med andre i samme båd

Uanset om du har knæproblemer eller sklerose, så er det motiverende og inspirerende at træne sammen med andre. Derfor sørger vi for, at dine holdkammerater og du, har nogenlunde samme niveau. 

Vores dygtige fysioterapeuter skal nok guide og tilrettelægge træingen, så du får det optimale ud af træningen.

Hos Brønshøj Fysioterapi arbejder vi med “Det Gode Forløb”:

  • Undersøgelse og gode råd
  • Behandling og øvelser
  • Træning i trygge rammer – f.eks. holdtræning
  • Selvstændig træning – tilbage til hverdagen

GLA:D træning

Til dig med slidgigt i knæ eller hofte

Du har ikke lyst til at få et nyt knæ eller en ny hofte. Men hvad kan man så gøre ved den artrose og de smerter du mærker?

Godt Liv med Artrose i Danmark (GLA:D) er et træningssysten opfundet i Danmark. Og det virker!! Ved fast træning, kan du nedsætte smerter, samt opleve en lettere og mere symptomfri hverdag.

Book din første konsultation hos vores eksperter Sofie Ankerstjerne eller Christian Hansen.

ønsker du at booke tid?